Låt oss ta hand om Era maskiner

En regelbunden översyn av anläggningens allmänna status och grundfunktion förebygger oönskade stopp och ökar tillgängligheten i din anläggning. Förebyggande underhåll kan även nyttjas för att dokumentera olika status inför en planerad utbyggnad eller som en del i installations- och konfigureringsarbetet vid uppbyggnad av nya anläggningar.

Vi erbjuder förebyggande underhåll för alla maskiner Stretch levererar.

Fördelar med serviceavtal

  • Planerad service – med fördelen att kostnaderna redan är budgeterade
  • Rådgivning och problemlösning av Stretch kvalificerade servicepersonal
  • Genomgång av reservdelar för bättre planering av lagerhållning
  • Fast pris per anläggning
  • Utredningsarbete vid driftstop

Telefon, supportavtal

När väl Er utrustning stannar och ni kanske bara behöver lite tips/support hur ni ska lösa problemet. Vår långa erfarenhet kring telefonsupport visar att vi, i de allra flesta fall, kan lösa problemet på er maskin/alternativt ställa en mycket exakt diagnos på felet vilket gör att stopptiden minskar.

Beredskap

Med ett beredskapsavtal kan du, oavsett tid på dygnet eller vid helgdagar, komma i direktkontakt med kompetent servicepersonal via ett särskilt telefonnummer.

Som kund bestämmer du själv omfattningen på ditt beredskapsavtal.
Fördelen med detta avtal är att vi oavsett tidpunkt snabbt kan ge dig service för att du ska kunna minimera tiden då anläggningen är ur drift.

Avancerad produktionsutrustning kräver bra underhåll och service för att upprätthålla hög tillgänglighet. Schemalagda servicetillfällen ökar livslängden på er utrustning och vi erbjuder därför ett antal olika grund förslag på serviceavtal som skräddarsys för just Era behov.

Kontakta Stretch Service

För all bokning av personal och reservdelar, vänligen kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.

Service

Behöver Du hjälp med service eller reservdelar?

Fyll i kontaktformuläret till höger och beskriv ditt ärende, bifoga gärna bild. Vi kontaktar dig!

  • Ladda upp bild på maskinnummer/reservdel.
    Max filstorlek: 10 MB.