Altia

Palletering

STRETCH HJÄLPTE TOMTEN MED GLÖGGEN

Det är med glädjande besked vi kan avslöja att vi fick tomtens förtroende att hjälpa till att leverera årets glögg.
Tillsammans med Altia Sweden AB så hanterar vi idag drycker från alla världens hörn i olika storlekar och volymer. För att kunna hantera detta på smidigaste och effektivaste sättet har vi levererat en helautomatisk depalleterings- och palleteringslinje som vi arbetat fram tillsammans med Altias personal och som effektiviserar Altias arbete väsentligt.

Då olika produkter packas på en mängd olika sätt när det gäller pallmönster och storlekar från alla olika länder dessa produkter kommer ifrån. Med denna anläggning så kan Altia ta emot dom flesta produkter och göra om dessa anpassade till europall utan en tids- och personalkrävande manuell hantering.

Vad fick Altia Sweden AB att välja Stretch som leverantör? Vi frågar Maria Andersson, Logistic Developer Manager på Altia Sweden AB:
I detta unika projekt med många olika önskemål och en specifik kravlista på vad denna anläggning skulle kunna hantera föll beslutet på att samarbeta med Stretch M/T Svenska AB efter ett antal projektmöten. Stretch kunde visa vad dom gjort tidigare och framförallt att dom kunde leverera en nyckelfärdig lösning till oss som slutkund. Produktionslinjerna fungerar och effektiviserar vårt arbete och vi är väldigt nöjda med Stretch lösning och uppföljning av processerna.

Vi på Stretch är stolta över att ha fått förtroendet av Altia att leverera denna stora anläggning. Vi kommer med stort intresse att följa detta och med vår support också backa upp Er.

Produkt
  • Pall

Behov
  • Lager